Investeer jij in je eigen gezondheid?

Blog

Lees onze blog over training, voeding, mindset en alles leefstijl gerelateerd.

 

Het doel van onze blogs is om iedereen meer informatie te geven over fitness gerelateerde onderwerpen. Tegenwoordig is fitness een van de meest populaire sporten die wordt gedaan, alleen vaak mist er nog een stukje informatie om effectief te trainen. Door onze artikelen te lezen zal je meer kennis opdoen en effectiever trainen. Naast trainen bespreken natuurlijk ook alles over voeding, gedrag en mindset. We hebben onze blogs gecombineerd met kennis, persoonlijke verhalen en een stukje droge humor. Geen saaie blogs bij ons!

 

Heb je vragen na het lezen van een blog of heb je suggesties? Neem contact met ons op.

Is personal coaching je geld waard?

Wat is personal coaching, voor wie is het en is het je geld waard? Allemaal vragen waar ik deze blog antwoord op ga geven.

Waarom krachttraining je een betere ondernemer maakt

Als ondernemer wil je dat je bedrijf goed loopt. Je werkt hard om al je dromen werkelijkheid te laten worden, maar wat nou als ik je vertel dat je nog beter gaat ondernemen door krachttraining?

Eiwitrijke voeding voor ouderen in Den Haag

In dit artikel bespreken we waarom je meer eiwitten moet eten als je ouder wordt en welke rol krachttraining hierin speelt. Ook hebben we een lijst toegevoegd met eiwitrijke producten.

Krachttraining voor thuis in Den Haag

Hoe effectief is krachttraining als je dat thuis doet? In dit artikel geef ik daar antwoord op en bespreken we ook wat voor spullen jij nodig hebt om effectief thuis te kunnen trainen.

ADRES

Oude middenweg 229A
2491 AG Den Haag

Gratis parkeren