Investeer jij in je eigen gezondheid?

Blog

Lees onze blog over training, voeding, mindset en alles leefstijl gerelateerd.

 

Het doel van onze blogs is om iedereen meer informatie te geven over fitness gerelateerde onderwerpen. Tegenwoordig is fitness een van de meest populaire sporten die wordt gedaan, alleen vaak mist er nog een stukje informatie om effectief te trainen. Door onze artikelen te lezen zal je meer kennis opdoen en effectiever trainen. Naast trainen bespreken natuurlijk ook alles over voeding, gedrag en mindset. We hebben onze blogs gecombineerd met kennis, persoonlijke verhalen en een stukje droge humor. Geen saaie blogs bij ons!

 

Heb je vragen na het lezen van een blog of heb je suggesties? Neem contact met ons op.

Fit blijven tijdens de zomer in Den Haag

Een blog over hoe je fit blijft tijdens de zomer. Tips om fit te blijven tijdens de zomer en hoe een coach jou daarbij kan helpen.

Stress verminderen door 5 tips van een personal trainer

In deze blog bespreken we wat stress is en de negatieve gevolgen van stress. Ook krijg je 5 tips mee om je stress te verminderen en hoe een coach je kan helpen om je stresslevel aan te pakken.

Personal training effectief genoeg voor afvallen?

In deze blog bespreken we waarom alleen personal training niet genoeg is om gewicht te verliezen. Als je afvalt wil je ook dat die kilo’s er niet meer aankomen en daar is meer voor nodig dan alleen een uurtje sporten. Lees in deze blog alles over coaching in combinatie met afvallen.

Afvallen in Den Haag met tips van een personal trainer

In deze blog staat wat je moet doen om af te vallen en wat voor toegevoegde waarde een personal trainer kan hebben voor jou. Lees alles over afvallen en hoe een coach heel waardevol kan zijn in dit proces.

ADRES

Oude middenweg 229A
2491 AG Den Haag

Gratis parkeren