Investeer jij in je eigen gezondheid?

Blog

Lees onze blog over training, voeding, mindset en alles leefstijl gerelateerd.

 

Het doel van onze blogs is om iedereen meer informatie te geven over fitness gerelateerde onderwerpen. Tegenwoordig is fitness een van de meest populaire sporten die wordt gedaan, alleen vaak mist er nog een stukje informatie om effectief te trainen. Door onze artikelen te lezen zal je meer kennis opdoen en effectiever trainen. Naast trainen bespreken natuurlijk ook alles over voeding, gedrag en mindset. We hebben onze blogs gecombineerd met kennis, persoonlijke verhalen en een stukje droge humor. Geen saaie blogs bij ons!

 

Heb je vragen na het lezen van een blog of heb je suggesties? Neem contact met ons op.

Is krachttraining noodzakelijk voor resultaat

In deze blog gaan we vertellen waarom krachttraining niet alleen leuk is, maar ook zorgt voor beter resultaat.

Waarom krachttraining voor vrouwen

Lees hier alles over de voordelen van krachttraining voor vrouwen. Veel vrouwen durven geen krachttraining te doen, laat mij je helpen om met zelfvertrouwen te beginnen in de sportschool.

Hoe afvallen zonder dieet in Den Haag

iedereen weet hoe je een streng dieet moet volgen of hoe jij je voeding volledig los kan laten. Toch is er ook een middenweg en dat is gewicht verliezen zonder dieet. Leer in deze blog alles over afvallen zonder een dieet.

Hoe vaak personal training voor resultaat in Den Haag

Een eerlijke blog over hoe vaak personal training nodig is voor resultaat en wat ervoor zorgt dat je meer resultaat behaalt met PT.

ADRES

Oude middenweg 229A
2491 AG Den Haag

Gratis parkeren