Voordelen van small group training in Den Haag

small group training in den haag

Voordelen van small group training in Den Haag is dat je bijvoorbeeld gezellig met een kleine groep samen traint onder begeleiding. Vandaag ga ik jullie meenemen in alle voordelen van de small group training en voor wie de small group training een fijne les is om mee te doen.

 

Wat is small group training?

Small group training is dat je met een kleine groep samen traint onder begeleiding. Bij ons in de Pt studio train je met maximaal vier personen in een groep. Zo heb je de gezelligheid van de groep maar het persoonlijke van personal training.

 

Small group training is een combinatie les en dit houdt in dat de focus ligt op zowel kracht als cardio. Op die manier voel jij je niet alleen sterk maar ook vitaal.

 

Je traint in een groep van vier personen samen onder begeleiding van een personal coach. Het fijne aan de small group training is dat je in een groep traint maar wel op je eigen niveau mee kan trainen. Wat ik hiermee bedoel is dat als iemand met vijftig kg een squat doet, maar jij kan zwaarder dan kan dat gewoon in de smaal group training. Het gewicht wordt aangepast en zo kan iedereen mee trainen op zijn/haar eigen niveau. Dat is wel zo fijn!

 

Daarnaast train je met mensen samen die ook werken aan hun gezondheid. Hierdoor kan je elkaar motiveren en ondersteunen tijdens de training. Het is prettig om met een groep gelijkgestemden te trainen. Hierdoor wordt trainer leuker en als je denkt dat je niet meer kan heb je een hele groep achter je staan die je er alsnog doorheen slepen. Klinkt goed toch!

Voordelen van small group training

Maar wat zijn de voordelen van onze small group training en voor wie is de small group training een leuke les om te doen? Voor jou hebben we alle voordelen op een rijtje gezet en zo kan jij al een beetje inschatten of de small group training wat voor jou is!

 

Elke week een full body workout

Alle spiergroepen komen elke training weer voor. Het is een combinatie les van kracht en uithoudingsvermogen. Na drie maanden voel jij je fitter. Je kracht is toegenomen en je uithoudingsvermogen is verbeterd. Tijdens de training zal de coach ervoor zorgen dat jij alles uit je training haalt. Of je nou even die schop onder je kont nodig hebt, een stevige peptalk of een luisterend oor.

 

Drie maanden lang samen trainen

Je traint drie maanden lang met dezelfde groep en coach. Het fijne hieraan is dat je een vast contactpersoon hebt en je de groep leert kennen. Zo train je niet alleen samen maar wordt je ook een community. Gezelligheid gecombineerd met hard trainen!

 

Voel je fitter en energieker

Het is een leuke pittige les waarbij iedereen op zijn/haar eigen niveau kan meedoen. Hierdoor voel jij je in een korte periode fitter en energieker. Lekker één of twee uur per week trainen onder geleiding in een groep. Doordat jij je fitter en energieker gaat voelen kan jij ook met meer plezier met bijvoorbeeld je kinderen buiten gaat spelen. Niet alleen voor jezelf fitter zijn maar ook voor je gezin.

 

Trainen in een exclusieve groep

We werken met maximaal vier personen per groep. Dit doen we zodat de coach goed de techniek kan controleren en corrigeren. Daarnaast is iedereen uniek, daarom vinden wij het belangrijk dat je bij ons écht persoonlijke begeleiding krijgt zelfs als je in een groep traint. Je wilt niet onnodige blessures oplopen of andere pijntjes. Daarom is een kleine groep ook fijn naast de gezelligheid.

 

Vaste dag en tijdstip trainen

Sommige mensen vinden flexibiliteit fijn maar andere mensen vinden het juist prettig als je op een vaste dag traint. Dan weet je altijd waar je aan toe bent. Bij de small group training sport jij altijd op een vaste dag en tijdstip en ook nog eens met dezelfde groep. Meer vastigheid en zekerheid kan je bijna niet krijgen!

small group in den haag

Voor wie is de small group training?

Niet voor iedereen is de small group training een goede optie, net als dat personal training ook niet voor iedereen is.

 

Small group training is perfect voor mensen die niet gigantische willen afvallen, maar gewoon een uur willen knallen. Lekker een uur effectief trainen in een klein groepje en ook nog eens onder begeleiding. Met de small group wordt ook niet rekening gehouden met specifieke doelen, het is een algemene les. Oftewel elke week een uitdagende full body workout waarbij de focus ligt op kracht en uithoudingsvermogen.

 

Het is voor mensen een leuke les om mee te doen en iedereen kan ook nog eens meedoen! Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen met de les. Het is echt een leuke les om aan mee te doen, vooral als je zelf niet het doorzettingsvermogen hebt om zelf elke week te gaan trainen. Dan is dit de perfecte stok achter de deur.

 

De small group training is wat voor jou als:

  • Je trainen in een kleine groep gezellig vind.
  • Je onder begeleiding wilt sporten, want alleen weet je niet wat je moet doen.
  • Je een stok achter de deur nodig hebt om ook echt elke week te gaan trainen.
  • Jij je fitter en energieker wilt voelen.
  • Je vier sportbuddy’s wilt die elkaar elke training motiveren om alles uit je training te halen.

 

Als je dit rijtje leest en denkt: ‘’Ja, dit is iets voor mij!’’ Dan kan jij gezellig mee komen doen in de small group training.

 

Conclusie: voordelen van small group training

De conclusie is dat de small group training veel voordelen heeft en het een hele toegankelijke training is.

 

Alle voordelen op een rijtje:

  • Vaste dag en tijdstip trainen.
  • Trainen in een exclusieve groep.
  • Voel je fitter en energieker.
  • Drie maanden lang samen trainen.
  • Elke week een fullbody workout.

 

Het is een leuke les alleen je moet er wel rekening mee houden dat de training niet specifiek op jouw doelstelling wordt gemaakt. Als je wel echt een training wilt hebben die is gemaakt voor jouw doel dan kan je beter kijken naar personal training>>>

 

Maar wil jij gezellig deze zomer meedoen met de small group of eerst even kijken of het wat voor jou is? Vraag een gratis proefsessie aan en hopelijk zie ik jou snel in de studio!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

trainer Joshua helpt een klant tijdens een personal training sessie

ADRES

Oude middenweg 229A
2491 AG Den Haag

Gratis parkeren