Small group training Den Haag

In een groep trainen onder begeleiding van een coach?

Bij Body Inverso geven we small group training in Den Haag in een exclusieve groep van vijf personen. Behaal samen doelen en motiveer elkaar elke week weer om het maximale uit je training te halen. Je hebt de gezelligheid van een groepsles, maar het persoonlijke van een personal training.

 

Wij noemen dit het Inverso Premium traject.

  • Elke week een full body workout.
  • Drie maanden lang samen trainen.
  • Voel je fitter en energieker.

 

Wil jij small group training uitproberen bij Body Inverso?

small group training in den haag

Small group training Den Haag

small group training in den haag

In een groepje trainen onder begeleiding van een coach?

Bij Body Inverso geven we small group training in Den Haag in een exclusieve groep van vijf personen. Behaal samen doelen en motiveer elkaar elke week weer om het maximale uit je training te halen.

 

Wij noemen dit het Inverso Premium traject.

  • Elke week een full body workout.
  • Drie maanden samen trainen.
  • Voel je fitter en energieker.

 

Wil jij small group training uitproberen bij Body Inverso?

Doelen behalen met small group training Body Inverso.

small group training den haag

Trainen in een exclusieve groep.

We werken met maximaal vijf personen per groep. Dit doen we zodat de trainer goed de techniek kan controleren en corrigeren. Daarnaast is iedereen uniek, daarom vinden wij het belangrijk dat je bij ons écht persoonlijke begeleiding krijgt zelfs als je in een groep traint. 

Wekelijks een full body workout.

Alle spiergroepen komen elke training weer voor. Tijdens de training staat krachttraining centraal en zal je uithoudingsvermogen wordt getriggerd doordat wij werken met supersets. Na drie maanden voel jij je fitter. Je kracht is toegenomen en jij ervaart meer energie. Tijdens de training zal de personal trainer ervoor zorgen dat jij alles uit je training haalt. Of je nou even die schop onder je kont nodig hebt, een stevige peptalk of een luisterend oor.

Betrokken trainer.

Elke groep heeft een vaste trainer die goed let op de techniek en corrigeert waar nodig is. Wij vinden het belangrijk dat jij een vast contactpersoon hebt zodat jij je niet een nummertje voelt. Bij ons is persoonlijk ook écht persoonlijk.

Lid van community groep.

Als kers op de taart omring jij jezelf in de PT studio met gelijkgestemden. Wij streven ernaar dat iedereen zich thuis voelt en hierdoor is het community gevoel hoog! Ook delen we wekelijks via de mail en onze social media kanalen exclusieve acties en informatie over fitness, voeding, (thuis) training etc. Door kennis te delen weet jij na het traject je gezonde leefstijl zelfstandig te behouden.

Krijg een impressie van de small group training

Doe jij gezellig mee?

Wij werken altijd vanuit doelen, bij de intake brengen we je doel helder in kaart, zodat je gericht kan trainen.

Veelgestelde vragen

Hieronder zie je een aantal veelvoorkomende vragen. Deze kunnen jou helpen in je zoektocht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoeveel kost het programma?

Dit kan erg verschillen aangezien we echt kijken naar wat jouw doelstelling is. als je een indicatie wilt van de prijzen kan je altijd even bellen naar de studio. Bij Inverso Premium kan je je ook aanmelden via Bedrijfsfitness Nederland.

Kan ik alleen starten met het traject?

Ja, je kan het traject alleen aangaan. Wij zorgen ervoor dat elke training er nog vier gemotiveerde mensen mee doen met de les.

Wat als ik niet tevreden ben met de trainingen en ik meer persoonlijke aandacht wil?

Als je niet tevreden bent kan je hier altijd contact over op nemen met je trainer en kijken of we alsnog het programma voor je waardevol kunnen maken. Na het traject kan je overstappen op een ander programma. Hierin zal je trainer je dan het beste advies meegeven.

Kan ik ook een eigen groep vormen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Neem hiervoor even contact op met de studio.

Merwe 
14 juli 2020

Ik train nu al een tijdje bij Body Inverso in de groepsles. Je wordt goed ondersteund en gemotiveerd tijdens het traject. Dankzij Body Inverso ben ik 10 kilo afgevallen, maar voel ik me ook veel beter. Het is fijn dat de oefeningen vaak worden gevarieerd zodat het uitdagend blijft. Zeker een aanrader.

Leander
maart 2023

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over mijn ervaring bij Body Inverso. Tijdens de Small Group sessies trainen we met een kleine groep en werken we een gevarieerde training af met zowel kracht als cardio oefeningen. De sfeer is altijd motiverend en de training wordt geleid door een deskundige instructeur die ervoor zorgt dat elke sessie uitdagend en effectief is. Het is geweldig om samen met anderen te trainen, want het creëert een gevoel van gemeenschap en ondersteuning. Naast de uitstekende trainingen, verdient de studio zelf ook lof. Het is schoon, goed onderhouden en uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Ik voel me altijd welkom en comfortabel tijdens mijn verblijf daar. Kortom, Body Inverso is meer dan alleen een fitnessstudio; het is een plek waar ik me gemotiveerd voel, waar ik mijn grenzen kan verleggen en waar ik ondersteund word door een fantastisch team van professionals. Ik ben ontzettend dankbaar voor de positieve impact die deze plek op mijn leven heeft gehad. Als je op zoek bent naar een plek om te trainen en je fitnessdoelen te bereiken, raad ik Body Inverso ten zeerste aan!

sylvie
april 2023

Goede vibes – professionele trainers – energie!

Vanaf het eerste moment dat ik de studio binnenstapte, voelde ik het:
positieve, goede vibes! Dat gevoel is er telkens weer. Hoe goed of minder goed mijn dag ook was, ik kom altijd met een nog beter gevoel de studio weer uit na een training. Mijn doel was weer kunnen hardlopen zonder pijntjes en met meer energie, én mentaal beter in mijn vel zitten. Na 5 maanden trainen, 2 keer per week (small group training), is dit dan ook meer dan gelukt! Mijn sportmaatjes in de groep moedigen me aan, er wordt gezweet, soms eens stilletjes gevloekt, maar ook gelachen! De trainers zijn professioneel en bieden een luisterend oor als je ergens mee zit. Heel fijn! Zo voldoet Body Inverso ook echt aan waar ze voor staan: sportbegeleiding op maat, met een persoonlijke touch! Kiezen voor Body Inverso is voor mij de beste keuze geweest dit jaar! En tijdens het hardlopen, heb ik voortaan weer een grote glimlach op mijn gezicht!

Contactformulier