Small group training Den Haag

In een groep trainen onder begeleiding van een coach in Den Haag?

Bij Body Inverso geven we small group training in Den Haag in een exclusieve groep van vijf personen. Behaal samen doelen en motiveer elkaar elke week weer om het maximale uit je training te halen. Je hebt de gezelligheid van een groepsles, maar het persoonlijke van een personal training.

 

Wij noemen dit het Inverso Premium traject.

  • Elke week een full body workout.
  • Drie maanden lang samen trainen.
  • Voel je fitter en energieker.

 

Wil jij small group training uitproberen bij Body Inverso?

small group training in den haag

Small group training Den Haag

small group training in den haag

In een groepje trainen onder begeleiding van een coach in Den Haag?

Bij Body Inverso geven we small group training in Den Haag in een exclusieve groep van vijf personen. Behaal samen doelen en motiveer elkaar elke week weer om het maximale uit je training te halen.

 

Wij noemen dit het Inverso Premium traject.

  • Elke week een full body workout.
  • Drie maanden samen trainen.
  • Voel je fitter en energieker.

Wil jij small group training uitproberen bij Body Inverso?

Doelen behalen met small group training Body Inverso.

elkaar motiveren tijdens de groepsles

Trainen in een exclusieve groep.

We werken met maximaal vijf personen per groep. Dit doen we zodat de trainer goed de techniek kan controleren en corrigeren. Daarnaast is iedereen uniek, daarom vinden wij het belangrijk dat je bij ons écht persoonlijke begeleiding krijgt zelfs als je in een groep traint. Je traint voor drie maanden lang met gelijkgestemden in een groep.

Wekelijks een full body workout.

Alle spiergroepen komen elke training weer voor. Het is een combinatie les van kracht en uithoudingsvermogen. Na drie maanden voel jij je fitter. Je kracht is toegenomen en je uithoudingsvermogen is verbeterd. Tijdens de training zal de trainer ervoor zorgen dat jij alles uit je training haalt. Of je nou even die schop onder je kont nodig hebt, een stevige peptalk of een luisterend oor.

Betrokken trainer.

Elke groep heeft een vaste trainer die goed let op de techniek en corrigeert waar nodig is. Wij vinden het belangrijk dat jij een vast contactpersoon hebt zodat jij je niet een nummertje voelt. Bij ons is persoonlijk ook écht persoonlijk.

Lid van community groep.

Als kers op de taart hebben we ook nog een community groep. In deze groep delen we exclusieve acties en wekelijks informatie over voeding, (thuis) training, gedrag etc. Ondanks dat je bij de groepsles geen extra begeleiding hebt kan je wel alles leren over een gezonde leefstijl in de community groep. Kennisoverdracht vinden wij belangrijk zodat jij na je traject niet alleen resultaat hebt behaalt maar dit kan zelfstandig kan behouden.

Krijg een impressie van de small group training

Doe jij gezellig mee?

Wij werken altijd vanuit doelen, bij de intake brengen we je doel helder in kaart, zodat je gericht kan trainen.

Veelgestelde vragen

Hieronder zie je een aantal veelvoorkomende vragen. Deze kunnen jou helpen in je zoektocht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoeveel kost het programma?

Dit kan erg verschillen aangezien we echt kijken naar wat jouw doelstelling is. als je een indicatie wilt van de prijzen kan je altijd even bellen naar de studio. Bij Inverso Premium kan je je ook aanmelden via Bedrijfsfitness Nederland.

Kan ik alleen starten met het traject?

Ja, je kan het traject alleen aangaan. Wij zorgen ervoor dat elke training er nog 3 gemotiveerde mensen mee doen met de les.

Wat als ik niet tevreden ben met de trainingen en ik meer persoonlijke aandacht wil?

Als je niet tevreden bent kan je hier altijd contact over op nemen met je trainer en kijken of we alsnog het programma voor je waardevol kunnen maken. Na het traject kan je overstappen op een ander programma. Hierin zal je trainer je dan het beste advies meegeven.

Kan ik ook een eigen groep vormen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Neem hiervoor even contact op met de studio.

Merwe 
14 juli 2020

Ik train nu al een tijdje bij Body Inverso in de groepsles. Je wordt goed ondersteund en gemotiveerd tijdens het traject. Dankzij Body Inverso ben ik 10 kilo afgevallen, maar voel ik me ook veel beter. Het is fijn dat de oefeningen vaak worden gevarieerd zodat het uitdagend blijft. Zeker een aanrader.

Esther
december 2020

Ik train bij Lisanne om mijn spieren sterker te maken nu ik wat ouder word. Mijn rug was mijn zwakke plek. Nu na 2 jaar bij haar te hebben getraind, merk ik dat mijn rug zeker sterker is geworden. Lisanne geeft goede en duidelijke aanwijzingen zodat ik de oefeningen goed uitvoer. Ze heeft dan echt engelengeduld. Ze geeft mij hierdoor zelfvertrouwen zodat ik ook oefeningen doe die ik in mijn eentje niet zou doen. Ik vind het fijn om iedere week een uur goed bezig te zijn in haar boutique en dat het daarbij ook nog gezellig is, maakt het alleen maar nog leuker.

Contactformulier