Personal training Den Haag/Leidschendam

Inverso Gold

Bij 1 op 1 personal training ervaar je hoe snel je resultaat kan boeken in een korte tijd. De trainingen worden volledig afgesteld op jouw doelstelling. Ervaar nu 1-op-1 training bij een gratis proefsessie.

Desley geeft een personal training sessie

Dit is wat je krijgt

personal training in Leidschendam

Persoonlijke intake en proefsessie.

Sneller resultaat.

Focus op jou.

Lid van de Community.

Krijg een impressie van personal training

Investeer jij in je eigen gezondheid?

Wij werken altijd vanuit doelen, bij de intake brengen we je doel helder in kaart, zodat je gericht kan trainen.

Veelgestelde vragen

Hieronder zie je een aantal veelvoorkomende vragen. Deze kunnen jou helpen in je zoektocht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Kan ik ook zelfstandig trainen op andere dagen?

Nee, bij ons kan je niet vrij trainen. Wij hechten veel waarde aan de luxe en de rust in de studio. Dit is ook de reden dat alles op afspraak is en iedereen onder begeleiding sport.

Krijg ik er een eetschema bij?

We gaan eerst kijken naar je eetpatroon en geven op basis hiervan een advies. We zullen elke training ook coaching geven op gebied van voeding. We geven normaliter niet gelijk een schema of de klant moet hiervoor een bepaalde (medische) reden voor hebben. Wij pakken echt het eetpatroon aan en laten mensen inzien hoe je gebalanceerd en gezond leert eten en daarbij ook nog kan afvallen.

Wat als ik een blessure oploop, wordt het dan op pauze gezet?

We zullen dan overleggen met de fysio die je behandelt voor je blessure om te kijken wat de fysio voor advies meegeeft. Hierna zullen we samen met de klant overleggen hoe we eventueel anders gaan trainen of om het traject tijdelijk stil te zetten. Alles is in overleg met de fysio en per blessure zal het ook verschillen wat wel en niet kan en hoe we hier mee om gaan.

Hoeveel kost dit traject

De kosten kunnen uit een lopen. Vooral omdat alles bij ons maatwerk is. Neem contact op met de studio voor een prijs indicatie.

Esra 
maart 2020

Sinds een aantal maanden is Lisanne mijn Personal Trainer en dit bevalt uitermate goed. Zij varieert voortdurend van oefeningen zodat het niet al te makkelijk wordt. Mijn conditie is van slecht naar goed gegaan. Goede coach, direct en duidelijk. Topper!

Dounia
mei 2020

Ik train nu ruim 6 maanden samen met Lisanne en de resultaten zijn verbluffend en zeker boven verwachting. Na jaren meerdere malen geprobeerd te hebben af te vallen, besloot ik te kiezen voor een Personal Trainer. Tot op de dag van vandaag ben ik enorm blij die keuze te hebben gemaakt. Zelf had ik nooit zoveel progressie kunnen boeken in zo’n korte tijd. Lisanne zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Ik vind de coaching van Lisanne erg prettig. De manier van interactie, navraag, kunde en kennis stelt me gerust dat ik met mijn hulpvraag bij het juiste adres ben. Kortom een personal trainer die ik een ieder kan aanbevelen.

Contactformulier

    Heb je een voorkeur voor een trainer?