Personal training Den Haag

Sporten met een personal trainer in Den Haag?

Bij PT studio Body Inverso in Den Haag bieden wij personal training en extra begeleiding aan, waarmee jij niet alleen sneller resultaat behaalt maar ook behoudt. Wij zijn je sportbuddy die nooit afzegt, de cheerleader die je aanmoedigt en de coach langs de zijlijn. Wij zullen er alles aan doen om jou te motiveren, ook als je er even geen zin in hebt, want ook dat is heel normaal.

 

Samen met jou gaan we aan de slag om je doelen te behalen.

 

Wij noemen dit het Inverso Gold traject

  • Persoonlijk en doelgericht.
  • Focus op duurzaam resultaat.
  • Extra begeleiding op gebied van training, voeding en gedrag.

 

Wil jij kennis maken met ons unieke personal training traject?

QYlgfpdw

 Personal training Den Haag

QYlgfpdw

Sporten met een personal trainer in Den Haag?

Bij PT studio Body Inverso in Den Haag bieden wij personal training/coaching aan, waarmee jij snel resultaat kan boeken in een korte tijd. Wij zijn je sportbuddy die nooit afzegt en die samen met jou aan de slag gaat om je doelen te behalen.

 

Wij noemen dit het Inverso Gold traject

  • Persoonlijk en doelgericht
  • Sneller resultaat
  • Coaching  in training, voeding en gedrag

 

Wil jij personal training/coaching proberen bij Body Inverso?

Doelen behalen met een personal trainer van Body Inverso.

personal training in Leidschendam

Check ups.

Naast de wekelijkse training heb je ook elke week een check up. Een check up is een extra moment naast je training. Bij deze afspraak ga je samen kijken met je coach bespreken hoe afgelopen week is gegaan en hoe je volgende week gaat aanpakken. Onderwerpen zoals slaap, stress, dagactiviteiten, voeding en training komen voorbij bij een check up. Wij geloven in een mensgerichte aanpak, en kijken dan ook echt naar jou als persoon en daar passen we het plan op aan.  Samen met je coach maak je concrete afspraken voor de komende week en/of maand. Je bent hier bezig met een gedragsverandering zodat jij duurzaam resultaat behaalt.

Sneller resultaat.

Door de combinatie van coaching en training behaal je sneller resultaat. Je hebt elke week een training en elke week een coaching sessie, doordat we dit consequent doen kunnen we jou de juiste handvaten aanbieden voor langdurig resultaat. Je leert van jouw coach alles wat je moet weten over training, voeding, gedrag en een goede balans tussen werk en privé. Kennisoverdracht is een belangrijk onderdeel van onze coaching, zo zorgen we er namelijk samen voor dat jij, ook na het traject, weet hoe je jouw gezonde levensstijl kunt volhouden.

Focus op jou.

Je hebt samen met jouw coach elke week minimaal 1 trainingssessie. Deze training is afgestemd op jouw doelen die je samen met je coach besproken hebt bij het intake gesprek. De trainingen worden op maat gemaakt zodat jouw subdoel en lange termijn doel wordt behaalt. Tijdens het coaching gesprek evalueer je samen met jouw coach hoe het tot nu toe gaat. Jouw coach is er voor jou. Of je nou even die schop onder je kont nodig hebt, een stevige peptalk of een luisterend oor en gedegen advies. Samen nemen we de tijd om te kijken naar de huidige situatie, vervolgens stellen we een duidelijk en helder plan op om te werken aan jouw doelen.

Lid van de Community

Als kers op de taart hebben we ook nog een community groep. In deze groep delen we exclusieve acties en wekelijks informatie over fitness, voeding, (thuis) training etc. Kennis overbrengen is voor onze coaches belangrijk. Door kennis te delen weet jij na het traject je gezonde leefstijl zelfstandig te behouden.

Krijg een impressie van personal training

Investeer jij in je eigen gezondheid?

Wij werken altijd vanuit doelen, bij de intake brengen we je doel helder in kaart, zodat je gericht kan trainen.

Veelgestelde vragen

Hieronder zie je een aantal veelvoorkomende vragen. Deze kunnen jou helpen in je zoektocht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Kan ik ook zelfstandig trainen op andere dagen?

Nee, bij ons kan je niet vrij trainen. Wij hechten veel waarde aan de luxe en de rust in de studio. Dit is ook de reden dat alles op afspraak is en iedereen onder begeleiding sport.

Krijg ik er een eetschema bij?

We gaan eerst kijken naar je eetpatroon en geven op basis hiervan een advies. We zullen elke training ook coaching geven op gebied van voeding. We geven normaliter niet gelijk een schema of de klant moet hiervoor een bepaalde (medische) reden voor hebben. Wij pakken echt het eetpatroon aan en laten mensen inzien hoe je gebalanceerd en gezond leert eten en daarbij ook nog kan afvallen.

Wat als ik een blessure oploop, wordt het dan op pauze gezet?

We zullen dan overleggen met de fysio die je behandelt voor je blessure om te kijken wat de fysio voor advies meegeeft. Hierna zullen we samen met de klant overleggen hoe we eventueel anders gaan trainen of om het traject tijdelijk stil te zetten. Alles is in overleg met de fysio en per blessure zal het ook verschillen wat wel en niet kan en hoe we hier mee om gaan.

Hoeveel kost dit traject

De kosten kunnen uit een lopen. Vooral omdat alles bij ons maatwerk is. Neem contact op met de studio voor een prijs indicatie.

Linda
maart 2022

Altijd fanatiek getennist tot ongeveer twintig jaar geleden. Medische niet het meest gemakkelijke lichaam. De stap was te groot om iets te gaan doen. Altijd een vermoeid gevoel en dacht dat sporten kansloos zou zijn.  Totdat ik bij Body Inverso kwam. Lisanne begon voorzichtig maar door het enthousiasme van haar werd ik met de dag fanatieker. Iedere week kreeg ik van haar nieuwe oefeningen. Perfect voorbereid. Elke dag snackbar voer moest ook uit het systeem. Door Lisanne heb ik heel mijn eetgewoonten aangepast. Veel bewuster geworden. Na een klein half jaar voel ik mij veel fitter, sterker en gemotiveerd om door te gaan. Dank je wel Lisanne !

Dounia
mei 2020

Ik train nu ruim 6 maanden samen met Lisanne en de resultaten zijn verbluffend en zeker boven verwachting. Na jaren meerdere malen geprobeerd te hebben af te vallen, besloot ik te kiezen voor een Personal Trainer. Tot op de dag van vandaag ben ik enorm blij die keuze te hebben gemaakt. Zelf had ik nooit zoveel progressie kunnen boeken in zo’n korte tijd. Lisanne zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Ik vind de coaching van Lisanne erg prettig. De manier van interactie, navraag, kunde en kennis stelt me gerust dat ik met mijn hulpvraag bij het juiste adres ben. Kortom een personal trainer die ik een ieder kan aanbevelen.

John
april 2022

In Januari begonnen bij Lisanne met PT concept na een proefles in November. Het traject aangevangen om gewichtsverlies te bereiken. Nu na 3 maanden volop tevreden over het bereikte resultaat. Lisanne kijkt naar je persoonlijke kunnen en past zich daar op aan, maar houdt je tegelijkertijd scherp, en doet er een tandje bij zodra dat ook maar kan. De sportschool oogt wellicht kleinschalig maar is van alles voorzien, het kleinschalige heeft mij aangesproken en is mij prima bevallen. Ook de andere aanwezigen die met de andere trainer bezig waren, zorgden voor een goede sfeer waarbij er gewoon “gewerkt” wordt. Wat mij betreft een absolute aanrader voor iemand die wat wil bereiken, Lisanne zet het traject uit en je gaat er samen met haar voor! Verwacht geen dieet, ze geeft wel adviezen qua voeding, maar niet wat je moet eten ! Als je twijfelt zou ik zeggen: ga er voor!

Contactformulier