Merchandise

Veelgestelde vragen winkel.

Hieronder zie je een aantal veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Binnen hoeveel dagen komt mijn bestelling binnen?

Het shirt kan jij verwachten binnen twee weken! Zowel de drukkerij als wij doen ons best om zo snel mogelijk alle bestellingen te verwerken. De shirts komen tussen de vijf tot tien werkdagen binnen bij Body Inverso en dan zullen wij ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk je bestelling binnen krijgt.

Thuis laten bezorgen je bestelling? Zodra de shirts binnen zijn gekomen bij Body Inverso duurt het ongeveer vijf werkdagen om de bestelling op te sturen.

Heb je gekozen om het product op te halen? Zodra de bestelling binnen is bij Body Inverso ontvang je een mail met daarin een paar ophaalmomenten.

Lees hier de algemene voorwaardes, verzend- en leveringsbeleid>>>

Wanneer kan ik het product ophalen?

Als je hebt gekozen om het product op te halen in de studio zal je hiervan een mail krijgen zodra het product binnen is. In de mail zullen verschillende ophaalmomenten staan wanneer jij langs kan komen.

Binnen hoeveel dagen mag ik mijn product retourneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst van het product kan je aangeven dat je het wilt retourneren. Vul het formulier van herroeping in (te vinden bij algemene voorwaarden) en stuur het pakket retour naar Body Inverso op de oude middenweg 229A, 2491AG, Den Haag. Zodra het pakket binnen is bij Body Inverso zal binnen 7 werkdagen het bedrag van het product op uw rekeningnummer staan.

Hoeveel shirts zijn er beschikbaar?

We hebben naar aanleiding van de vorige merch lancering een aantal shirts laten maken. Mijn tip is om zodra het shirt online staat om te bestellen zodat jij zeker weet dat je maat er nog is.

Contactformulier