Merchandise

Veelgestelde vragen winkel.

Hieronder zie je een aantal veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Binnen hoeveel dagen komt mijn bestelling binnen?

het product is een pre-order en dit betekent dat nadat het product is uitverkocht het gewenste aantal wordt bestelt.

de producten komen tussen de vijf-tien werkdagen binnen bij Body Inverso.

thuis laten bezorgen je bestelling? zodra de bestelling binnen is gekomen bij Body Inverso duurt het ongeveer vijf werkdagen om de bestelling op te sturen.

heb je gekozen om het product op te halen? Zodra de bestelling binnen is bij Body Inverso ontvang je een mail met daarin een paar ophaalmomenten.

Lees hier de algemene voorwaardes, verzend- en leveringsbeleid>>>

Wanneer kan ik het product ophalen?

Als je hebt gekozen om het product op te halen in de studio zal je hiervan een mail krijgen zodra het product binnen is. In de mail zullen verschillende ophaalmomenten staan wanneer jij langs kan komen.

Binnen hoeveel dagen mag ik mijn product retourneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst van het product kan je aangeven dat je het wilt retourneren. Vul het formulier van herroeping in (te vinden bij algemene voorwaarden) en stuur het pakket retour naar Body Inverso op de oude middenweg 229A, 2491AG, Den Haag. Zodra het pakket binnen is bij Body Inverso zal binnen 7 werkdagen het bedrag van het product op uw rekeningnummer staan.

Wat betekent limited edition?

Dit product wordt eenmalig verkocht. Op zondag 13 februari om 12:00 uur zal de sweater online komen en je kan een bestelling plaatsen tot maandag 14 februari om 22:00 uur.

Contactformulier