Merchandise

Veelgestelde vragen Merchandise.

Hieronder zie je een aantal veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Binnen hoeveel dagen komt mijn bestelling binnen?

Het shirt kan jij bestellen tussen 1-8 juli. je bestelt op pre-order wat inhoudt dat na 8 juli de shirt worden bestelt en die worden binnen twee weken verwacht! Zowel de drukkerij als wij doen ons best om zo snel mogelijk alle bestellingen te verwerken.  Thuis laten bezorgen je bestelling? Zodra de shirts binnen zijn gekomen bij Body Inverso duurt het ongeveer vijf werkdagen om de bestelling op te sturen. Heb je gekozen om het product op te halen in de studio? Zodra de bestelling binnen is bij Body Inverso ontvang je een mail met daarin een paar ophaalmomenten.

Lees hier de algemene voorwaardes, verzend- en leveringsbeleid>>>

Wanneer kan ik het product ophalen?

Als je hebt gekozen om het product op te halen in de studio zal je hiervan een mail krijgen zodra het product binnen is. In de mail zullen verschillende ophaalmomenten staan wanneer jij langs kan komen.

Binnen hoeveel dagen mag ik mijn product retourneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst van het product kan je aangeven dat je het wilt retourneren. Vul het formulier van herroeping in (te vinden bij algemene voorwaarden) en stuur het pakket retour naar Body Inverso op de oude middenweg 229A, 2491AG, Den Haag. Zodra het pakket binnen is bij Body Inverso zal binnen 7 werkdagen het bedrag van het product op uw rekeningnummer staan.

Hoeveel shirts zijn er beschikbaar?

Aangezien het op pre-order is hebben we geen limiet! Alle maten zijn beschikbaar en je kan tussen 1 en 8 juli jouw shirt bestellen.

Contactformulier