Investeer jij in je eigen gezondheid?

Onze Diensten

Onze diensten bestaan uit coaching en training. De coaches passen coaching toe bij de diensten met persoonlijke begeleiding. Personal- en duo training/coaching is maat werk. Bij deze diensten wordt alles afgestemd op jouw doelen. De small group is een groepsles waar conditie- en krachttraining centraal staat. Coaching is de sleutel naar echte transformaties. Oftewel maximaal resultaat. Dat is ook de reden dat Body Inverso consequent coaching sessies en training sessies  heeft met de cliënten. Zowel de coach als de cliënt heeft een commitment op maximaal resultaat behalen.

 

Ontdek onze 3 diensten en behaal maximaal resultaat.

QYlgfpdw

Inverso Gold

Bij 1 op 1 personal training en coaching ervaar je hoe snel je resultaat kan boeken in een korte tijd. De trainingen worden volledig afgesteld op jouw doelstelling. Met de wekelijkse coaching sessies gaan we dieper in op voeding, mindset en gedrag. Ga voor maximaal resultaat!

de dienst duo training wordt gegeven

Inverso Gold Duo

1-op-2 personal training en coaching samen met een vriend(in). Trainingen volledig afgesteld op jullie doelen. Met de wekelijkse coaching sessies met jullie allebei leer je meer over mindset, voeding en gedrag. Ga samen voor maximaal resultaat!

de dienst small group training wordt gegeven

Inverso Premium

Train in een exclusieve groep van 4 personen samen. Elke training is een full body workout die je samen met een vaste groep doet. Samen trainen, elkaar motiveren en doelen behalen.

Durf jij het aan?

Wil jij uit je huidige comfort zone komen en beginnen met een nieuwe levensstijl? Wil je geholpen worden door enthousiaste en gemotiveerde coaches met een No-Bullshit mentaliteit? Vraag dan nu een gratis proefsessie aan!

Contactformulier

    ADRES

    Oude middenweg 229A
    2491 AG Den Haag

    Gratis parkeren