Investeer jij in je eigen gezondheid?

Onze Diensten

Onze diensten bestaan uit coaching en training. De coaches passen extra begeleiding toe op gebied van voeding, training en gedrag bij personal- en duo training. De small group training is een groepsles waar conditie- en krachttraining centraal staat en je in een exclusieve groep traint. Personal- en duo training is een traject waarbij we werken aan een leefstijl verandering. Bij personal- en duo training wordt er naast trainen ook extra begeleiding geven op gebied van voeding, training en gedrag. Coaching is de sleutel naar echte transformaties. Oftewel maximaal resultaat. Dat is ook de reden dat Body Inverso consequent coaching sessies en training sessies  heeft met de leden. Zowel de coach als de cliënt heeft een commitment op maximaal resultaat behalen.

 

Ontdek onze 3 diensten en behaal maximaal resultaat.

krachttraining heeft veel voordelen

Inverso Gold

Bij één op één personal training en coaching ervaar jij hoe snel je resultaat kan boeken in een korte perio0de. De trainingen worden volledig afgesteld op jouw doelstelling. Met de extra begeleiding op gebied van voeding, training en gedrag behaal jij gegarandeerd duurzaam resultaat.

 

Ga voor maximaal resultaat!

personal training in den haag zorgt voor accountability

Inverso Gold Duo

Bij één op twee personal training en coaching train je samen met een vriend(in). De trainingen zijn volledig afgesteld op jullie doelen. Met de extra begeleiding op gebied van voeding, training en gedrag behalen jullie samen effectiever en sneller duurzaam resultaat

 

Ga samen voor maximaal resultaat!

small group training in den haag

Inverso Premium

Train in een exclusieve groep van vijf personen samen. Elke training is een full body workout die je samen met een vaste groep doet. Samen trainen, elkaar motiveren en doelen behalen.

 

Voel je fitter en energieker!

Ben jij er klaar voor?

 

Wil jij uit je huidige comfort zone komen en beginnen met een nieuwe levensstijl? Wil je geholpen worden door enthousiaste en gemotiveerde coaches met een No-Bullshit mentaliteit? Vraag dan nu een gratis proefsessie aan!

Contactformulier