Investeer jij in je eigen gezondheid?

Blog over leefstijl

Lees onze blog over training, voeding, mindset en alles leefstijl gerelateerd.

 

Het doel van onze blogs is om iedereen meer informatie te geven over fitness gerelateerde onderwerpen. Tegenwoordig is fitness een van de meest populaire sporten die wordt gedaan, alleen vaak mist er nog een stukje informatie om effectief te trainen. Door onze artikelen te lezen zal je meer kennis opdoen en effectiever trainen. Naast trainen bespreken natuurlijk ook alles over voeding, gedrag en mindset. We hebben onze blogs gecombineerd met kennis, persoonlijke verhalen en een stukje droge humor. Geen saaie blogs bij ons!

 

Heb je vragen na het lezen van een blog of heb je suggesties? Neem contact met ons op.

Hoe jij fit kan blijven in Den Haag

Doormiddel van vijf tips kan jij je fitter en energieker voelen. Uiteindelijk moet je op meer letten dan alleen je voeding en training om je fit te blijven voelen.

Hoe kan jij je mindset ontwikkelen?

Wat is je mindset en kan je deze veranderen? Vandaag bespreken we wat mindset precies is en hoe jij je mindset kan ontwikkelen zodat je alles uit het leven haalt.

Voordelen van PT voor ondernemers in Den Haag

Als ondernemer ben jij veel aan het werk en neem je weinig tijd voor jezelf. In dit artikel ga ik je vertellen waarom het belangrijk is om als ondernemen te werken aan je lichaam.

Gezonde leefstijl versus diëten

Wat is het verschil tussen een dieet en een leefstijl? In dit artikel gaan we dat met jou bespreken en ook wat jou het meeste resultaat oplevert.

ADRES

Oude middenweg 229A
2491 AG Den Haag

Gratis parkeren