Over Body Inverso

Over Body Inverso

Hoe wij jou kunnen helpen.

Body Inverso is een persoonlijke sportschool in Den Haag nabij Leidschendam, waarbij er getraind wordt voor resultaat op een plezierige manier. Mis jij soms wat energie en zou jij je graag wat fitter willen voelen voor jezelf en/of voor je gezin? Zet dan de eerste stap voor een betere versie van jezelf. Door middel van training en coaching die is afgestemd op jou. Bij ons draait het niet alleen maar om afvallen, maar juist dat jij je gezond, fit en energiek voelt. Wij werken standaard met 4 kernwaardes. Dit is onze basis, waardoor jij meer resultaat creëert.

Wij gaan samen voor resultaat!

kernwaardes Body Inverso

Aanpak

Proefsessie en persoonlijk intake gesprek.

Dit is de eerste stap om uit je comfort zone te komen. Als eerste ga je met een van onze coaches een proefsessie doen, dan krijg je gelijk een goed idee van hoe trainen met een persoonlijke coach is. Hierna zal je samen met de coach alle opties doorlopen en krijg je een eerlijk advies over welk traject het beste bij jou past. Als laatste ga je samen met je coach het intake formulier invullen. In dit formulier gaan we dieper in op voeding, training, slaap, stress en gaan we een bewegingsassessment doen. Nu hebben we alle informatie om te zorgen dat je gegarandeerd resultaat gaat behalen.

gratis proefsessie Den Haag
krachtraining van trainer joshua

Begeleiding

Hier begint het proces van een levensstijl creëren. Wekelijks zullen er trainingen zijn waarbij we je grenzen gaan verleggen, nieuwe oefeningen aan leren en de technieken ervan gaan uitleggen. Kwaliteit van bewegen staat altijd bovenaan bij onze trainers. Naast het trainen heb je elke week een check up met jouw coach. Elke check up ga je samen met jouw coach kijken naar je slaap, stress en dag activiteiten. Dit zijn belangrijke aspecten wil je resultaat gaan behalen. Deze wekelijkse check up zorgt ervoor dat we naast de trainingen alle aspecten die effect hebben op jouw resultaat kunnen monitoren en jou optimaal kunnen coachen. Op deze manier kan Body Inverso jou handvaten meegeven zodat het traject succesvol verloopt. Elke training is zo afgesteld dat de klant voor de volle 100% kan gaan

Begeleiding

Hier begint het proces van een levensstijl creëren. Wekelijks zullen er trainingen zijn waarbij we je grenzen gaan verleggen, nieuwe oefeningen aan leren en de technieken ervan gaan uitleggen. Kwaliteit van bewegen staat altijd bovenaan bij onze trainers. Naast het trainen wordt ook je slaap, stress en dag activiteiten in de gaten gehouden. Dit zijn belangrijke aspecten wil je resultaat gaan behalen. Op deze manier kan Body Inverso jou handvaten meegeven zodat het traject optimaal verloopt. Elke training is zo afgesteld dat de klant voor de volle 100% kan gaan

krachtraining van trainer joshua

Vervolg gesprekken

Het blijft niet alleen bij trainen. Doordat we de slaap, stress en dag activiteiten ook in de gaten houden wordt alles goed in kaart gebracht. Zo zien we precies wat de cliënt zijn valkuilen zijn. We zullen met de cliënt wekelijks gesprekken hierover hebben en hoe we dit samen kunnen aanpakken. Dit traject draait om jou. Jouw doelen gaan wij bereiken. Dit bereiken we alleen door naast het trainen ook jou te coachen en  samen te evalueren.

persoonlijke coaching met tips voornemens 2021

Over ons

Body Inverso is opgericht door Lisanne in 2017. De studio in Den Haag/Leidschenveen heeft ze geopend in 2019. In een jaar tijd heeft zij 60 mensen mogen helpen om fitter te worden. Inmiddels is Body Inverso uitgegroeid naar een team van 2 mensen die jou vol passie begeleiden met het behalen van jouw doelen. Bij ons staat kennis en kunde, resultaat en hygiëne hoog als prioriteiten. Leer ons kennis binnen 2 minuten.

Onze trainers zijn gediplomeerd op het gebied van coaching, sport begeleiding en lessen op maat maken.

personal trainers uit Den Haag van Body Inverso

Recensies

Wai Sam

7 juli 2020

Ik train nu 6 maanden bij Lisanne. Vanaf het begin voel ik me thuis. Ik dacht in eerste instantie dat het saai zou zijn om alleen te trainen. Ik vind het nu heerlijk om – als mama – mijn eigen me-time te hebben zodat ik mijn hoofd leeg kan gooien én nieuwe energie op kan doen. Bovendien ben ik een stuk sterker geworden. Elke keer verrast Lisanne mij met nieuwe variaties op een oefening. Geen ene keer is hetzelfde geweest. Ze daagt je elke keer uit om uit je comfort zone te komen maar Lisanne weet wel de balans te houden zodat je niet over je grenzen heen gaat. Elke keer sluit ik tot de les af met een grote glimlach op mijn gezicht. Absolute aanrader!

Priscilla

oktober 2019

Een training bij Body Inverso is meer dan alleen maar bezig zijn met een fysieke training. Er is ruimte voor gesprekken en er wordt oprecht geluisterd naar de wensen die je hebt. Lisanne daagt mij uit om nieuwe dingen te proberen en steeds een stapje verder te zetten. 🙂 Wanneer je opzoek bent naar een goede, professionele personal trainer, zeker contact opnemen met Lisanne!

Joanna

november 2019

Lisanne is a fantastic trainer , i have been training with her for few months already and I can see really great results. She’s patient, focused and a good motivator. I definitely recommend her training boutique!

Sara

februari 2020

Ik train nu al 7/8 maanden met Lisanne, en het resultaat hiervan is zeker te zien! Waar ik naar Lisanne ging om af te vallen heb ik nog zoveel meer bereikt. Ik ben zoals gewenst afgevallen, heb meer kracht gekregen, meer uithoudingsvermogen maar het belangrijkste van allemaal .. meer zelfvertrouwen! Lisanne daagt me bij elke training weer uit met nieuwe, uitdagende oefeningen en onderteund mij hierbij heel goed. Elke keer als ik denk dat een oefening mij niet zal gaan lukken sleept Lisanne mij hierdoor heen en laat ze me zien dat ik het wel kan. Op zoek naat een fijne PT? Dan raad ik Lisanne zeker aan!

ADRES

Oude middenweg 229A
2491 AG Den Haag

Gratis parkeren