Over Body Inverso

Over Body Inverso

Hoe wij jou kunnen helpen.

Body Inverso is een persoonlijke sportschool in Den Haag nabij Leidschendam, waarbij er getraind wordt voor resultaat op een plezierige manier. Mis jij soms wat energie en zou jij je graag wat fitter willen voelen voor jezelf en/of voor je gezin? Zet dan de eerste stap voor een betere versie van jezelf. Doormiddel van training en extra begeleiding op gebied van voeding, training en gedrag zijn we bezig met een leefstijl verandering. Bij ons draait het niet alleen om afvallen, maar juist dat jij je gezond, fit en energiek voelt. Wij werken standaard met 4 kernwaardes. Dit is onze basis, waardoor jij meer resultaat bereikt.

 

Wij gaan samen voor resultaat!

kernwaardes van Body Inverso

Aanpak

Proefsessie en persoonlijk intake gesprek.

Dit is de eerste stap om uit je comfort zone te komen. We helpen je graag en de deur staat altijd open om jou te helpen met je doelen. Als eerste ga je met één van onze coaches een proefsessie doen, dan krijg je gelijk een goed idee van hoe trainen met een persoonlijke coach is. Hierna zal je samen met je coach alle opties doorlopen en krijg je een eerlijk advies over welk traject het beste bij jou past. Als laatste ga je samen met je coach het intake formulier invullen. In dit formulier gaan we dieper in op voeding, training, slaap, stress en gaan we een bewegingsassessment doen. Nu hebben we alle informatie om te zorgen dat je optimaal resultaat gaat behalen.

gratis proefsessie bij een personal trainer
persoonlijk begeleiding in een PT studio in den haag

Begeleiding

Hier begint het proces van een levensstijl creëren. Wekelijks zullen er trainingen zijn waarbij we je grenzen gaan verleggen, nieuwe oefeningen aanleren en de technieken ervan gaan uitleggen. Kwaliteit van bewegen staat altijd bovenaan bij onze coaches. Naast het trainen heb je elke week een check up met jouw coach. Elke check up ga je samen met jouw coach kijken naar je slaap, stress, vermoeidheid en je activiteiten. Dit zijn belangrijke aspecten wil je resultaat gaan behalen. Deze wekelijkse check up zorgt ervoor dat we naast de trainingen alle aspecten die effect hebben op jouw resultaat kunnen monitoren en jou optimaal kunnen coachen. Iedereen is uniek, daarom vinden wij het belangrijk dat je bij ons écht persoonlijke begeleiding krijgt. Onze coaches zijn er voor jou. Of je nou even die schop onder je kont nodig hebt, een stevige peptalk of een luisterend oor en gedegen advies. Door deze persoonlijke aanpak kan jouw coach je handvaten meegeven zodat het traject succesvol verloopt.

Begeleiding

Hier begint het proces van een levensstijl creëren. Wekelijks zullen er trainingen zijn waarbij we je grenzen gaan verleggen, nieuwe oefeningen aan leren en de technieken ervan gaan uitleggen. Kwaliteit van bewegen staat altijd bovenaan bij onze trainers. Naast het trainen wordt ook je slaap, stress en dag activiteiten in de gaten gehouden. Dit zijn belangrijke aspecten wil je resultaat gaan behalen. Op deze manier kan Body Inverso jou handvaten meegeven zodat het traject optimaal verloopt. Elke training is zo afgesteld dat de klant voor de volle 100% kan gaan

persoonlijk begeleiding in een PT studio in den haag

Vervolg gesprekken

Naast je wekelijkse training heb je ook wekelijks extra begeleiding op gebied van training, voeding en gedrag. In dit gesprek gaan we jouw week evalueren. We bespreken jouw valkuilen, hoogte punten en maken concrete afspraken voor komende week. Op deze manier leer jij je eigen valkuilen en blijf je gefocust elke week werken aan je gezondheid. Naast dat een extra sparring moment zorgt voor meer focus, leer je ook gelijk alles over voeding, training en je eigen gedrag. Kennisoverdracht is daarom een belangrijk onderdeel van onze coaching, zo zorgen we er namelijk samen voor dat jij, ook na het traject, weet hoe je jouw gezonde levensstijl kunt volhouden.

coaching in den haag

Over ons

Body Inverso is opgericht door Lisanne in het jaar 2017 en de studio in Den Haag/Leidschenveen heeft ze geopend in oktober 2019. Lisanne heeft Body inverso opgericht om te zorgen dat iedereen persoonlijk wordt geholpen met haar/zijn doelen. Ze gelooft dat je verder moet kijken dan alleen naar  voeding en training om een gezond en fit lichaam te hebben. Inmiddels is Body Inverso uitgegroeid naar een team van drie mensen die jou vol passie begeleiden met het behalen van jouw doelen. Jouw coach geeft jou de juiste kennis mee over wat een gezonde leefstijl inhoudt. Bij ons heeft kennisoverdracht, professionaliteit en eerlijkheid prioriteit.

 

Onze coaches zijn gediplomeerd op het gebied van coaching, sport begeleiding en lessen op maat maken. De deur staat voor je open en samen werken we niet alleen aan een gezond lijf maar ook aan een fijne balans tussen werk en privé. Bij ons geen loze beloftes of halve aanpak. Als we ervoor gaan, dan staan we naast je gedurende het gehele traject. Wij hebben namelijk één missie, we willen onze leden niet alleen training en coaching meegeven, maar ook de kennis waarmee ze hun levensstijl kunnen veranderen en volhouden.  Wil je weten wat onze leden van Body Inverso vinden? Klik hier om een impressie te krijgen van de studio

personal trainers body inverso

Recensies

Wai Sam

7 juli 2020

Ik train nu 6 maanden bij Lisanne. Vanaf het begin voel ik me thuis. Ik dacht in eerste instantie dat het saai zou zijn om alleen te trainen. Ik vind het nu heerlijk om – als mama – mijn eigen me-time te hebben zodat ik mijn hoofd leeg kan gooien én nieuwe energie op kan doen. Bovendien ben ik een stuk sterker geworden. Elke keer verrast Lisanne mij met nieuwe variaties op een oefening. Geen ene keer is hetzelfde geweest. Ze daagt je elke keer uit om uit je comfort zone te komen maar Lisanne weet wel de balans te houden zodat je niet over je grenzen heen gaat. Elke keer sluit ik tot de les af met een grote glimlach op mijn gezicht. Absolute aanrader!

Priscilla

oktober 2019

Een training bij Body Inverso is meer dan alleen maar bezig zijn met een fysieke training. Er is ruimte voor gesprekken en er wordt oprecht geluisterd naar de wensen die je hebt. Lisanne daagt mij uit om nieuwe dingen te proberen en steeds een stapje verder te zetten. 🙂 Wanneer je opzoek bent naar een goede, professionele personal trainer, zeker contact opnemen met Lisanne!

Joanna

november 2019

Lisanne is a fantastic trainer , i have been training with her for few months already and I can see really great results. She’s patient, focused and a good motivator. I definitely recommend her training boutique!

Sara

februari 2020

Ik train nu al 7/8 maanden met Lisanne, en het resultaat hiervan is zeker te zien! Waar ik naar Lisanne ging om af te vallen heb ik nog zoveel meer bereikt. Ik ben zoals gewenst afgevallen, heb meer kracht gekregen, meer uithoudingsvermogen maar het belangrijkste van allemaal .. meer zelfvertrouwen! Lisanne daagt me bij elke training weer uit met nieuwe, uitdagende oefeningen en ondersteund mij hierbij heel goed. Elke keer als ik denk dat een oefening mij niet zal gaan lukken sleept Lisanne mij hierdoor heen en laat ze me zien dat ik het wel kan. Op zoek naar een fijne PT? Dan raad ik Lisanne zeker aan!