leer onze coaches kennen!

Onze coaches

We stellen onszelf graag even aan jou voor! Wij begrijpen dat jij wilt weten wie wij zijn en waar we voor staan. Lees hieronder alles over  onze coaches en wat de drijfveer is om jou te helpen met een fitte en energieke leefstijl. Als onze coaches zijn gediplomeerd op gebied van training, coaching en voeding!

Lisanne

Lisanne Hoogland

Eigenaar en oprichter van Body Inverso! Sinds 2017 is Lisanne al werkzaam in de fitnessbranche. Door haar grote missie opende ze in oktober 2019 de deuren van de PT studio in Den Haag. Een passie voor ondernemen, gezondheid en mindset. Als jij je fit en energiek voelt zal je bedrijf ook beter fucntioneren. Jij bent namelijk je bedrijf. Van fulltime personal trainer naar fulltime ondernemer!

Trainers - Joshua de Pater

Joshua de Pater

Sinds 2020 personal trainer/coach bij Body Inverso en ben al meer dan tien jaar werkzaam in de fitnessbranche. Sport en bewegen zit in mijn DNA en daarom ook mijn interesse in het menselijk lichaam en hoe het functioneert. kwaliteit van bewegen staat bij mij erg hoog en zal altijd leidend zijn tijdens de training en alledaagse bezigheden.

personal trainer chafik

Chafik Adarraz

Sinds 2023 ben ik personal trainer/coach bij Body Inverso en zit al meer dan tien jaar in de fitnessbranche. Ik ben een sportfanaat en training/coaching is daarom ook mijn passie. Ik ben er om jou te coachen en geef je de kennis en de motivatie. Ik zorg dat je snapt hoe je lichaam werkt en ben jouw steun in de rug!

Wil jij je eigen gezondheid prioriteit maken?

 

Wil jij uit je huidige comfort zone komen en beginnen met een nieuwe levensstijl? Wil je geholpen worden door enthousiaste en gemotiveerde coaches met een No-Bullshit mentaliteit? Vraag dan nu een gratis proefsessie aan!

Contactformulier