Joshua de Pater

Ik ben Joshua, personal trainer en coach bij Body Inverso in Den Haag. Ik ben inmiddels al meer dan negen  jaar werkzaam in de fitnessindustrie, die ik van binnen en van buiten ken. Ik starte als fitness instructeur en werd later werkzaam als personal trainer en coach. Sport en bewegen zit in mijn DNA en daarom ook mijn interesse in het menselijk lichaam en hoe het functioneert. Ik heb van een hobby mijn werk gemaakt.

trainer en coach joshua de pater in den haag

Joshua de Pater

trainer en coach joshua de pater in den haag

Ik ben Joshua, personal trainer en coach bij Body Inverso in Den Haag. Ik ben inmiddels al meer dan negen  jaar werkzaam in de fitnessindustrie, die ik van binnen en van buiten ken. Ik starte als fitness instructeur en werd later werkzaam als personal trainer en coach. Sport en bewegen zit in mijn DNA en daarom ook mijn interesse in het menselijk lichaam en hoe het functioneert. Ik heb van een hobby mijn werk gemaakt.

diensten van een personal trainer in den haag

Passie voor krachttraining!

Ook op persoonlijk vlak ken ik de industrie maar al te goed. Naast mijn werkzaamheden ben ik in mijn vrije tijd ook veel bezig met krachttraining als natural bodybuilding atleet. Krachttraining is mijn passie en zorgt ervoor dat ik elke week met plezier in de sportschool sta. Wees hierdoor niet geïntimideerd! Iedereen heeft een andere waarom en doelstelling. Ik ga graag met jou het gesprek aan om een plan te maken die aansluit bij jou en jouw doelstelling.

kernwaarden zijn de basis!

Als coach vindt ik kernwaarden ontzettend belangrijk, doelen stellen en keuzes maken die in lijn liggen met onze kernwaarden. Wanneer jouw doelen in lijn liggen met je kernwaarden ben je vaak meer intrinsiek gemotiveerd om ze te bereiken. Daarnaast zorgt het voor zingeving en doelgerichtheid, doelen die je helpen je kernwaarden te vervullen dragen bij aan een gevoel van zingeving en doelgerichtheid.

 

Voor mij als coach zijn de volgende kernwaarden belangrijk: compassie, discipline, persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid.

personal trainer den haag
small group training in den haag

kwaliteit van bewegen

Kwaliteit van bewegen staat bij mij erg hoog en zal altijd leidend zijn tijdens de trainingen. Kwaliteit van bewegen betekent niet alleen tijdens de training, maar ook tijdens alledaagse bezigheden. Het verbeteren van beweeg patronen kunnen onder andere zorgen voor minder blessures en een betere houding. Wil je op een gecontroleerde en progressieve manier aan slag om fit te worden? Maak gerust een afspraak zodat we samen in gesprek kunnen.

Passie voor krachttraining!

diensten van een personal trainer in den haag

Ook op persoonlijk vlak ken ik de industrie maar al te goed. Naast mijn werkzaamheden ben ik in mijn vrije tijd ook veel bezig met krachttraining als natural bodybuilding atleet. Krachttraining is mijn passie en zorgt ervoor dat ik elke week met plezier in de sportschool sta. Wees hierdoor niet geïntimideerd! Iedereen heeft een andere waarom en doelstelling. Ik ga graag met jou het gesprek aan om een plan te maken die aansluit bij jou en jouw doelstelling.

kernwaarden zijn de basis!

personal trainer den haag

Als coach vindt ik kernwaarden ontzettend belangrijk, doelen stellen en keuzes maken die in lijn liggen met onze kernwaarden. Wanneer jouw doelen in lijn liggen met je kernwaarden ben je vaak meer intrinsiek gemotiveerd om ze te bereiken. Daarnaast zorgt het voor zingeving en doelgerichtheid, doelen die je helpen je kernwaarden te vervullen dragen bij aan een gevoel van zingeving en doelgerichtheid.

Voor mij als coach zijn de volgende kernwaarden belangrijk: compassie, discipline, persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid.

kwaliteit van bewegen

een personal trainer kan jou helpen met een gezonde leefstijl

Kwaliteit van bewegen staat bij mij erg hoog en zal altijd leidend zijn tijdens de trainingen. Kwaliteit van bewegen betekent niet alleen tijdens de training, maar ook tijdens alledaagse bezigheden. Het verbeteren van beweeg patronen kunnen onder andere zorgen voor minder blessures en een betere houding. Wil je op een gecontroleerde en progressieve manier aan slag om fit te worden? Maak gerust een afspraak zodat we samen in gesprek kunnen.

Krijg een impressie!

Wil jij écht resultaat behalen?

Ik sta voor jou klaar om samen met jou aan de slag te gaan met een fitte en energieke leefstijl.

Henri
april 2023

Body Inverso is echt een boutique fitness ervaring. Joshua was mijn PT en coach in de afgelopen zes maanden. Vooral het vooraf duidelijkheid scheppen over je motivatie en doel voegt echt iets toe als je weinig ervaring hebt. Ik wilde mijn 65-jarige lichaam weer de baas zijn. Door oude blessures en een versleten rug bleef alleen wandelen nog over als bewegingsoptie. Na een tijdje merk je dan dat je bovenlichaam achteruit gaat en dat je bij wijze van spreken, als je zou vallen je niet eens meer zelf op zou kunnen staan. Het moest weer in proportie komen en ik wilde weer kracht opbouwen, zodat ik mezelf de ‘baas’ zou zijn.
En dat is precies wat Joshua voor elkaar heeft gekregen. Voorzichtig beginnen, focus op de juiste beweging en vorm van de oefening. Goed voordoen en goed uitleggen en laten voelen. Dan begrijp je het zelf en vergeet je het niet meer. Bovendien krijg je er dan ook plezier in. Je ziet en voelt het resultaat en dat motiveert enorm. Nooit iets geblesseerd, nooit echt spierpijn gehad. Joshua weet precies hoeveel je aankan en moedigt aan of remt af waar nodig. Mijn gewicht is iets gezakt, maar er is heel wat vetweefsel ingeruild voor spieren. Doel bereikt

Body Inverso: the place to get fit and healthy!

Peter
december 2022

Fantastische ervaring – veel geleerd en prima begeleiding. Motivatie gevonden op eigen kracht door te gaan en ik vind het nu nog leuker om zelf te trainen. Het scheelt dat ik nu ook weet wat ik doe

Sylvie

juni 2022

Goede vibes – professionele trainers – energie! Vanaf het eerste moment dat ik de studio binnenstapte, voelde ik het: positieve, goede vibes! Dat gevoel is er telkens weer. Hoe goed of minder goed mijn dag ook was, ik kom altijd met een nog beter gevoel de studio weer uit na een training.

Mijn doel was weer kunnen hardlopen zonder pijntjes en met meer energie, én mentaal beter in mijn vel zitten. Na vijf maanden trainen, twee keer per week (small group training), is dit dan ook meer dan gelukt! Mijn sportmaatjes in de groep moedigen me aan, er wordt gezweet, soms eens stilletjes gevloekt, maar ook gelachen! De trainers zijn professioneel en bieden een luisterend oor als je ergens mee zit. Heel fijn! Zo voldoet Body Inverso ook echt aan waar ze voor staan: sportbegeleiding op maat, met een persoonlijke touch! Kiezen voor Body Inverso is voor mij de beste keuze geweest dit jaar! En tijdens het hardlopen, heb ik voortaan weer een grote glimlach op mijn gezicht!

Contactformulier

    Contactformulier

      Contactformulier