Investeer jij in je eigen gezondheid?

Blog over voeding

Lees onze blog over training, voeding, mindset en alles leefstijl gerelateerd.

 

Het doel van onze blogs is om iedereen meer informatie te geven over fitness gerelateerde onderwerpen. Tegenwoordig is fitness een van de meest populaire sporten die wordt gedaan, alleen vaak mist er nog een stukje informatie om effectief te trainen. Door onze artikelen te lezen zal je meer kennis opdoen en effectiever trainen. Naast trainen bespreken natuurlijk ook alles over voeding, gedrag en mindset. We hebben onze blogs gecombineerd met kennis, persoonlijke verhalen en een stukje droge humor. Geen saaie blogs bij ons!

 

Heb je vragen na het lezen van een blog of heb je suggesties? Neem contact met ons op.

Afvallen en spieren opbouwen: definitief antwoord van de personal trainer

De droom van iedereen om gewicht te verliezen en spiermassa aan te komen bespreken we in dit artikel. Want jouw droom kan werkelijkheid worden!

Hoe jij kan afvallen zonder dieet in Den Haag

Leer de theorie van afvallen en leer ook wat het meeste en wat het minste impact heeft op gewichtsverlies.

Krachttraining en voeding in Den Haag

Wat is belangrijk om te eten? Wat moet je voor en na je training eten? Heeft krachttraining en voeding effect op elkaar? Allemaal vragen waar we in deze blog antwoord op geven.

Wat is gezonde voeding in Den Haag?

Bestaat gezond of ongezonde voeding wel en waarom labelen we voeding altijd? In deze blog ga ik alles uitleggen over dat voeding neutraal is en hoe jij je relatie met voeding kan verbeteren.

ADRES

Oude middenweg 229A
2491 AG Den Haag

Gratis parkeren