Investeer jij in je eigen gezondheid?

Blog over training

Lees onze artikelen over training!

 

Het doel van onze blogs is om iedereen meer informatie te geven over fitness gerelateerde onderwerpen. Door onze artikelen te lezen zal je meer kennis opdoen en effectiever trainen. Naast trainen bespreken natuurlijk ook alles over voeding, gedrag en mindset. Heb je vragen na het lezen van een blog of heb je suggesties? Neem contact met ons op.

Hoe vind jij een goeie personal trainer in Den Haag?

Er zitten veel voordelen aan de small group training en vooral als jij graag traint in een groep is dit de perfecte les voor jou.

voordelen van een ochtend workout in Den Haag

Er zitten veel voordelen aan de small group training en vooral als jij graag traint in een groep is dit de perfecte les voor jou.

De impact van de juiste sportkleding op jouw workout

De impact van de juiste sportkleding op jouw workout Iedereen die weleens sport, weet hoe belangrijk een goede sportoutfit is. Je prettig voelen tijdens het sporten heeft immers een grote invloed op jouw ervaring van de workout. In deze blog bespreken we daarom de impact van de juiste sportkleding op jouw training en gaan we [...]

personal training versus online coaching

In deze blog gaan we kijken naar de verschillen tussen personal training en online coaching. Ook gaan we vertellen wat beter past bij jou, online coaching of personal training?