Personal training Den Haag

Sporten met een personal trainer in Den Haag?

Bij PT studio Body Inverso in Den Haag bieden wij personal training/coaching aan, waarmee jij snel resultaat kan boeken in een korte tijd. Wij zijn je sportbuddy die nooit afzegt en die samen met jou aan de slag gaat om je doelen te behalen.

 

Wij noemen dit het Inverso Gold traject

  • Persoonlijk en doelgericht
  • Sneller resultaat
  • Coaching  in training, voeding en gedrag

 

Wil jij personal training/coaching proberen bij Body Inverso?

personal training in den haag

Doelen behalen met een personal trainer van Body Inverso.

PT den haag

Check ups.

Naast de wekelijkse training heb je ook elke week een check up. Een check up is een coaching moment. Bij deze afspraak ga je samen kijken met je coach hoe afgelopen week is gegaan en hoe je volgende week gaat aanpakken. Onderwerpen zoals slaap, stress, dagactiviteiten, voeding en training komen voorbij bij een check up. Samen met je coach maak je concrete afspraken voor de komende week en/of maand.

Sneller resultaat.

Door de combinatie van coaching en training heb je sneller resultaat. Je hebt elke week een training en elke week een coaching sessie, doordat we dit consequent doen kunnen we de cliënten de juiste handvaten aanbieden voor langdurig resultaat.

Focus op jou.

Je hebt samen met jouw coach elke week minimaal 1 trainingssessie. Deze training is afgestemd op jouw doelen die je samen met je coach besproken hebt bij het intake gesprek. De trainingen worden op maat gemaakt zodat jouw subdoel en lange termijn doel worden behaalt.

Lid van de Community

Als kers op de taart hebben we ook nog een community groep. In deze groep delen we exclusieve acties en wekelijks informatie over fitness, voeding, training etc.

Krijg een impressie van personal training

Investeer jij in je eigen gezondheid?

Wij werken altijd vanuit doelen, bij de intake brengen we je doel helder in kaart, zodat je gericht kan trainen.

Veelgestelde vragen

Hieronder zie je een aantal veelvoorkomende vragen. Deze kunnen jou helpen in je zoektocht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Kan ik ook zelfstandig trainen op andere dagen?

Nee, bij ons kan je niet vrij trainen. Wij hechten veel waarde aan de luxe en de rust in de studio. Dit is ook de reden dat alles op afspraak is en iedereen onder begeleiding sport.

Krijg ik er een eetschema bij?

We gaan eerst kijken naar je eetpatroon en geven op basis hiervan een advies. We zullen elke training ook coaching geven op gebied van voeding. We geven normaliter niet gelijk een schema of de klant moet hiervoor een bepaalde (medische) reden voor hebben. Wij pakken echt het eetpatroon aan en laten mensen inzien hoe je gebalanceerd en gezond leert eten en daarbij ook nog kan afvallen.

Wat als ik een blessure oploop, wordt het dan op pauze gezet?

We zullen dan overleggen met de fysio die je behandelt voor je blessure om te kijken wat de fysio voor advies meegeeft. Hierna zullen we samen met de klant overleggen hoe we eventueel anders gaan trainen of om het traject tijdelijk stil te zetten. Alles is in overleg met de fysio en per blessure zal het ook verschillen wat wel en niet kan en hoe we hier mee om gaan.

Hoeveel kost dit traject

De kosten kunnen uit een lopen. Vooral omdat alles bij ons maatwerk is. Neem contact op met de studio voor een prijs indicatie.

Esra 
maart 2020

Sinds een aantal maanden is Lisanne mijn Personal Trainer en dit bevalt uitermate goed. Zij varieert voortdurend van oefeningen zodat het niet al te makkelijk wordt. Mijn conditie is van slecht naar goed gegaan. Goede coach, direct en duidelijk. Topper!

Dounia
mei 2020

Ik train nu ruim 6 maanden samen met Lisanne en de resultaten zijn verbluffend en zeker boven verwachting. Na jaren meerdere malen geprobeerd te hebben af te vallen, besloot ik te kiezen voor een Personal Trainer. Tot op de dag van vandaag ben ik enorm blij die keuze te hebben gemaakt. Zelf had ik nooit zoveel progressie kunnen boeken in zo’n korte tijd. Lisanne zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Ik vind de coaching van Lisanne erg prettig. De manier van interactie, navraag, kunde en kennis stelt me gerust dat ik met mijn hulpvraag bij het juiste adres ben. Kortom een personal trainer die ik een ieder kan aanbevelen.

Contactformulier