Duo training Den Haag/Leidschendam

Samen sporten met een personal trainer?

Duo training kan je volgen bij onze PT studio in Den Haag nabij Leidschendam. Samen met een vriend, vriendin of collega samen sporten onder begeleiding van een coach. Samen met jouw sportbuddy trainen onder begeleiding van een trainer die nooit afzegt, een cheerleader die je aanmoedigt en een coach langs de zijlijn. Wij zullen er alles aan doen om jullie te motiveren, ook als jullie er even geen zin in hebben, want ook dat is heel normaal.

 

Dit doormiddel van training en extra begeleiding op gebied van voeding, training en gedrag zodat jullie optimaal resultaat behalen onder begeleiding van een gecertificeerde coach.

 

Wij noemen dit het Inverso Gold Duo traject

  • Extra begeleiding op gebied van training, voeding en gedrag.
  • Behaal allebei sneller en duurzamer resultaat door middel van training en extra begeleiding.
  • Persoonlijk en doelgericht.

 

Willen jullie kennis maken met ons unieke Duo training traject?

duo training den haag leidschendam

Duo training Den Haag/Leidschendam

duo training den haag leidschendam

Samen sporten met een personal trainer?

Duo training kan je volgen bij onze PT studio in Den Haag nabij Leidschendam. Samen met een vriend, vriendin of collega samen sporten onder begeleiding van een coach. Samen met jouw sportbuddy resultaat behalen. Dit doormiddel van training en coaching op maat gemaakt door een van onze coaches.

 

Wij noemen dit het Inverso Gold Duo traject

  • Coaching in training, voeding en gedrag.
  • Allebei sneller resultaat.
  • Persoonlijk en doelgericht.

 

Willen jullie personal training/coaching proberen bij Body Inverso?

Samen doelen behalen met een personal trainer van Body Inverso.

duo training den haag leidschendam

Check ups.

Naast de wekelijkse trainingen hebben jullie ook elke week een check up. Dit is een extra moment samen met jouw coach. Bij deze afspraak gaan jullie evalueren hoe afgelopen week is gegaan, hoe jullie komende week gaan aanpakken en worden er concrete afspraken gemaakt. Onderwerpen zoals voeding, slaap, stress, dag activiteiten en training komen voorbij bij een check up. Wij geloven in een mensgerichte aanpak, en kijken dan ook echt naar jullie als twee verschillende personen en daarom maken we twee verschillende plannen voor jullie. 

Trainingen afgesteld op jullie doelen.

Jullie hebben minimaal één keer per week personal training. Deze training is afgesteld op jullie subdoelen en lange termijn doelen. Dit bespreken we bij het intake gesprek zodat jullie gelijk vanaf de eerste training effectief trainen. In de extra begeleiding bespreken we individueel jullie stress, slaap, dagactiviteiten etc. Iedereen is uniek, daarom vinden wij het belangrijk dat je bij ons écht persoonlijke begeleiding krijgt en worden jullie trainingen apart afgesteld op jullie doelen.

Persoonlijke en betrokken trainer.

Jullie hebben vanaf moment één je eigen persoonlijke coach die jullie het gehele traject helpt en begeleidt. Zo hebben jullie continu één contactpersoon waar jullie al jullie vragen aan kunnen stellen. Op deze manier leert jouw coach je goed kennen en kunnen we nog beter jou nog beter helpen en begeleiden.

Lid van de Community.

Als kers op de taart omring jij jezelf in de PT studio met gelijkgestemden. Wij streven ernaar dat iedereen zich thuis voelt en hierdoor is het community gevoel hoog! Ook delen we wekelijks via de mail en onze social media kanalen exclusieve acties en informatie over fitness, voeding, (thuis) training etc. Door kennis te delen weet jij na het traject je gezonde leefstijl zelfstandig te behouden.

Krijg een impressie van Duo training

Investeren jullie in je gezondheid?

Wij werken altijd vanuit doelen, bij de intake brengen we jullie doel helder in kaart, zodat jullie gericht kunnen trainen.

Veelgestelde vragen

Hieronder zie je een aantal veelvoorkomende vragen. Deze kunnen jou helpen in je zoektocht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de kosten voor dit traject?

Dit ligt er helemaal aan hoe vaak jullie per week willen trainen en wat precies jullie doelstelling is. Wij maken alles op maat. Neem contact op met de studio voor een indicatie prijs.

Wat als 1 van ons 2 niet kan komen trainen?

Jullie kunnen een training 24 uur van te voren afmelden bij jullie trainer. Samen met jullie trainer kan je dan gelijk kijken wanneer deze les kan worden ingehaald op een ander moment.

wat gebeurd er als iemand een blessure oploop?

We zullen dan overleggen met de fysio die je behandelt voor je blessure om te kijken wat de fysio voor advies meegeeft. Hierna zullen we samen met de klant overleggen hoe we eventueel anders gaan trainen of om het traject tijdelijk stil te zetten. Alles is in overleg met de fysio en per blessure zal het ook verschillen wat wel en niet kan en hoe we hier mee om gaan.

als we al een blessure hebben, wordt de training hierop aangepast?

We zullen vooraf eerst contact opnemen met de fysio van de klant om te bespreken wat wel en wat niet kan zonder de blessure te verslechteren. We passen de trainingen zo aan dat de klant toch kan sporten en ook herstelt van de blessure.

Esther
14 februari 2019

We trainen nu een aantal maanden bij Body Inverso. Door de goede begeleiding zijn we fitter geworden en is onze kracht toegenomen. het wisselende programma dat aangeboden wordt maakt het voor ons uitdagend en prettig. Wij gaan zeker door met trainen bij Body Inverso. Een aanrader!

Margarita
15 januari 2019

Super blij met Body Inverso!
in korte tijd hebben wij al veel vooruitgang geboekt in algehele fitheid en spierkracht. 

Tisja en Jako

2 februari 2021

Mijn vriend en ik trainen nu ruim een jaar samen bij Lisanne. Ik vond sporten nooit leuk en was er niet voor gemotiveerd, maar ik ga elke week met plezier! We zijn fitter geworden, hebben meer spierkracht en Lisanne daagt ons elke week uit met afwisselende oefeningen. Geen enkele les is hetzelfde. Ze denkt mee in het bereiken van doelen en motiveert ons in het behalen hiervan. Ze sleept ons er doorheen als wij denken dat het niet gaat lukken en zorgt voor een goede balans tussen conditie- en krachttraining. Zelfs in deze Coronatijd bedenkt ze voor haar klanten mogelijkheden om te blijven trainen en biedt ze allerlei alternatieven aan. Daarbij is het ook nog eens erg gezellig!!

Contactformulier