Groepsles Den Haag/Leidschendam

Inverso Premium

Train in een exclusieve groep van 4 personen samen. Behaal samen doelen en motiveer elkaar elke week weer om het maximale uit je training te halen. Op 4 verschillende momenten in de week kan jij meedoen aan de groepstraining. Elke training is een full body workout die je samen met een vaste groep doet. Elkaar motiveren, helpen en ondersteunen.

de dienst small group training wordt gegeven

Dit is wat je krijgt

elkaar motiveren tijdens de groepsles

persoonlijke intake en proefsessie.

Trainen in een exclusieve groep.

wekelijks een full body workout.

Betrokken trainer.

Krijg een impressie van de small group training

Durf jij het aan?

Wij werken altijd vanuit doelen, bij de intake brengen we je doel helder in kaart, zodat je gericht kan trainen.

Veelgestelde vragen

Hieronder zie je een aantal veelvoorkomende vragen. Deze kunnen jou helpen in je zoektocht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoeveel kost het programma?

Dit kan erg verschillen aangezien we echt kijken naar wat jouw doelstelling is. als je een indicatie wilt van de prijzen kan je altijd even bellen naar de studio.

Kan ik alleen starten met het traject?

Ja, je kan het traject alleen aangaan. Wij zorgen ervoor dat elke training er nog 3 gemotiveerde mensen mee doen met de les.

Wat als ik niet tevreden ben met de trainingen en ik meer persoonlijke aandacht wil?

Als je niet tevreden bent kan je hier altijd contact over op nemen met je trainer en kijken of we alsnog het programma voor je waardevol kunnen maken. Na het traject kan je overstappen op een ander programma. Hierin zal je trainer je dan het beste advies meegeven.

Kan ik ook een eigen groep vormen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Neem hiervoor even contact op met de studio.

Merwe 
14 juli 2020

Ik train nu al een tijdje bij Body Inverso in de groepsles. Je wordt goed ondersteund en gemotiveerd tijdens het traject. Dankzij Body Inverso ben ik 10 kilo afgevallen, maar voel ik me ook veel beter. Het is fijn dat de oefeningen vaak worden gevarieerd zodat het uitdagend blijft. Zeker een aanrader.

Esther
december 2020

Ik train bij Lisanne om mijn spieren sterker te maken nu ik wat ouder word. Mijn rug was mijn zwakke plek. Nu na 2 jaar bij haar te hebben getraind, merk ik dat mijn rug zeker sterker is geworden. Lisanne geeft goede en duidelijke aanwijzingen zodat ik de oefeningen goed uitvoer. Ze heeft dan echt engelengeduld. Ze geeft mij hierdoor zelfvertrouwen zodat ik ook oefeningen doe die ik in mijn eentje niet zou doen. Ik vind het fijn om iedere week een uur goed bezig te zijn in haar boutique en dat het daarbij ook nog gezellig is, maakt het alleen maar nog leuker.

Contactformulier

    Heb je een voorkeur voor een trainer?