Duo training Den Haag/Leidschendam

Inverso Gold Duo

Met duo training kan je samen met een vriend, vriendin, collega etc. samen sporten onder begeleiding. Hierbij kijken jullie samen met jullie persoonlijke trainer naar wat jullie doelstelling is en hoe we dit gaan behalen. Ook bij dit pakket gaan jullie ervaren hoe snel resultaat kan worden geboekt als je een op maat gemaakt schema hebt voor jullie trainingen.

de dienst duo training wordt gegeven

Dit is wat je krijgt

personal training is ook gezellig

Persoonlijke intake en proefsessie.

Trainingen afgesteld op jullie doelen.

Persoonlijke en betrokken trainer.

Lid van de Community.

Krijg een impressie van Duo training

Investeren jullie in je gezondheid?

Wij werken altijd vanuit doelen, bij de intake brengen we jullie doel helder in kaart, zodat jullie gericht kunnen trainen.

Veelgestelde vragen

Hieronder zie je een aantal veelvoorkomende vragen. Deze kunnen jou helpen in je zoektocht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de kosten voor dit traject?

Dit ligt er helemaal aan hoe vaak jullie per week willen trainen en wat precies jullie doelstelling is. Wij maken alles op maat. Neem contact op met de studio voor een indicatie prijs.

Wat als 1 van ons 2 niet kan komen trainen?

Jullie kunnen een training 24 uur van te voren afmelden bij jullie trainer. Samen met jullie trainer kan je dan gelijk kijken wanneer deze les kan worden ingehaald op een ander moment.

wat gebeurd er als iemand een blessure oploop?

We zullen dan overleggen met de fysio die je behandelt voor je blessure om te kijken wat de fysio voor advies meegeeft. Hierna zullen we samen met de klant overleggen hoe we eventueel anders gaan trainen of om het traject tijdelijk stil te zetten. Alles is in overleg met de fysio en per blessure zal het ook verschillen wat wel en niet kan en hoe we hier mee om gaan.

als we al een blessure hebben, wordt de training hierop aangepast?

We zullen vooraf eerst contact opnemen met de fysio van de klant om te bespreken wat wel en wat niet kan zonder de blessure te verslechteren. We passen de trainingen zo aan dat de klant toch kan sporten en ook herstelt van de blessure.

Esther
14 februari 2019

We trainen nu een aantal maanden bij Body Inverso. Door de goede begeleiding zijn we fitter geworden en is onze kracht toegenomen. het wisselende programma dat aangeboden wordt maakt het voor ons uitdagend en prettig. Wij gaan zeker door met trainen bij Body Inverso. Een aanrader!

Margarita
15 januari 2019

Super blij met Body Inverso!
in korte tijd hebben wij al veel vooruitgang geboekt in algehele fitheid en spierkracht. 

Contactformulier

    Heb je een voorkeur voor een trainer?